Εταιρεία

Το τεχνικό γραφείο ‘’ΜΠΕΛΕΝΙΩΤΗΣ’’ ξεκίνησε να λειτουργεί το 1979 υπό την ευθύνη του Ηρακλή Μπελενιώτη και τα πρώτα έργα που έφερε εις πέρας αφορούσαν κυρίως μηχανολογικές εργασίες (υδραυλικές-ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, εργασίες κλιματισμού, πυρασφάλειας, κατασκευές πισίνων) μέχρι και το 1996 όπου συνυπολογίζοντας τις απαιτήσεις των πελατών μας και ακολουθώντας τις ανάγκες της εποχής αποφασίσαμε στον πλήρη επαναπροσδιορισμό του αντικειμένου μας  αναδιοργανώνοντας και επεκτείνοντας το αντικείμενο των υπηρεσιών μας.

Δημιουργήσαμε άμεσες συνεργασίες εντός της επιχείρησης με Πολιτικούς Μηχανικούς – Μηχανολόγους μπαίνοντας στην αγορά της ολοκληρωμένης κατασκευής κατοικιών, καταστημάτων, ξενοδοχείων (από ανακαινίσεις, συντηρήσεις από την ανέγερση έως την πλήρη κατασκευή ενός έργου).

Το 2007 κος Ηρακλής Μπελενιώτης συνταξιοδοτήθηκε και τα ινία της επιχείρησης ανέλαβε ο κος Πέτρος Μπελενιώτης συνεχίζοντας την ανάπτυξη σε ακόμα υψηλότερα επίπεδα. 

Το 2014 η επιχείρηση μετονομάστηκε σε BSbB αναλαμβάνοντας πλέον εκτός από τις κατασκευές Μπετόν, Σύμμεικτες και Προκάτ, θα συναντήσετε κατασκευές όπως τα λεγόμενα Domes,Panel container house, κατασκευές  που προσφέρουν ακόμα και της καλύτερες  ανάγκες του πελάτη είτε για επαγγελματική είτε για ιδιωτική χρήση. Στιγμές χαλάρωσης σε ένα ευχάριστο περιβάλλον κατασκευάζοντάς το με τα ποιο εξιδεικευμένα υλικά. Είναι με υψηλές προδιαγραφές ασφάλειας σε συνδυασμό με την λειτουργικότητα και την αισθητική σας. Η Building Solutions by Beleniotis, εταιρία μηχανολογικών και δομικών έργων έχει αφετηρία την Κρήτη με έργα σε όλη την Ελλάδα.